Stad en Strand en het Corona virus

Wij zijn weer open.

We leven op dit moment in een heel rare tijd, een tijd die nog niemand ooit heeft meegemaakt (en ook nooit meer wil meemaken). Tot nu toe hebben wij alle bestaande reserveringen gecanceld en alle nieuwe aanvragen niet gehonoreerd. We wilden ons eerst bezinnen hoe wij vorm kunnen geven aan onze werkwijze en hoe dit zich verhoudt tot het Corona virus.

Wij zullen ons steeds verdiepen in de richtlijnen van de RIVM en andere deskundigen. Iedere dag nieuwe en andere bezoekers in onze bed en breakfast ontvangen kan niet meer. Als er mensen zijn geweest moet de bed en breakfast-ruimte 24 uur ongebruikt blijven, daarna kan de ruimte schoongemaakt worden en de bedden opnieuw opgemaakt worden. Op deze wijze houden wij het veilig.

Dit houdt dan ook in dat wij alleen aanvragen kunnen honoreren van meer dan 1 dag. Wij zullen dus steeds een dag vrij moeten houden tussen de aanvragen. Wij zullen dus helaas veel minder overnachtingen hebben.

Tot 1 juni zijn er nog geen restaurants, strandtenten of terrasjes open. Op 1 juni gaat er heel veel weer open, terrasjes, restaurants en gelukkig ook weer alle strandtenten waar je uitstekend kan eten.

Voor nu zijn wel veel afhaalpunten voor eten en drinken, ook op het strand. U kunt ook eten laten bezorgen in de bed en breakfast door bijvoorbeeld Delivero of Uber-eats.

Parkeerterreinen in de buurt van de stranden en de duinen zijn soms door de Gemeente Den Haag afgesloten, alles gaat langzaam maar zeker weer open, dus kijk voor de zekerheid even of je kunt parkeren.

Met de fiets, lopend of per openbaar vervoer zijn er geen problemen en zijn de stranden prima bereikbaar. Per 1 juni is een mondkapje in het openbaar vervoer verplicht. Dan rijden alle bussen, trams en treinen weer hun normale dienstregeling.

Dus nog een paar dagen en dan kunnen onze gasten weer van Den Haag genieten zoals daarvoor (nou ja bijna dan) .

Zodra er weer wijzigingen zijn zal ik deze vermelden op de website.